De waarheid over de Titangel: als het werkt, als het een misleiding is… Etc

Nee Cigueñas, De koningen niet bestaan en De Titan Gel werkt niet

Ik schrijf niet graag over de nieuwste “magische pillen” in de wereld van pe ne uitbreiding die centimeters beloven in recordtijd.

Maar ik blijf e-mails ontvangen waarin ik me vraag: Als de Titan Gel werkt….

En nu ga ik herhalen wat ik keer op keer heb gezegd:

Bovendien zijn natuurlijke oefeningen en hulpmiddelen geen “toverpil”, ze vereisen uw tijd, bestendigheid en inspanning.

Als ik producten van dit type op de markt zie, realiseer ik me waarom deze industrie zo’ n slechte reputatie heeft. Maar als er geen vraag zou zijn, zou er geen aanbod zijn.

Mensen zijn nog steeds op zoek naar crèmes, pillen, de behandeling van oma sjamanen… alles wat hen kan helpen om hun penis magisch te vergroten.

Maar faloculturisme is een serieuze discipline die wordt beheerst door wetenschappelijke principes. En “magische pillen” kan deze principes niet betwisten.

Het heeft me meer dan twee jaar gekost om meer dan 3 centimeter dikte en ongeveer 3 cm lengte te winnen. Ja, twee fucking jaren. 2 jaar vol inspanning, doorzettingsvermogen en hard werken

En nu komt de Titan Gel er uit dat ik mijn tijd heb verspild, omdat de magische crème uit natuurlijke ingrediënten bestaat….

Houd vast aan strak……

Ze verspreiden zich via de sponsachtige en caverneuze weefsels van de penis en normaliseren bloedingen, verwijderen zweet en verhogen de hoeveelheid bloedvaten.

Een zuiger die de anatomie van het mannelijk ledemaat niet kent, leest de bovenstaande bevestiging en omdat het zo technisch en magisch klinkt, raakt hij opgewonden.

Maar achter deze taal schuilt een nietszeggend statement. De hoeveelheid bloedvaten kan niet worden verhoogd. Ze groeien niet als planten.

Het enige wat werkt is het toepassen van constante stress op weefsel, lichaam en tuniek door middel van oefeningen en tools.

De crème die we al enige tijd aanbevelen, de MaxOut, is een serum om jelqing te maken, dat je een grotere uitbreiding van het lid mogelijk maakt, maar om het zelf te gebruiken en te denken dat het je kan helpen om de penis te vergroten, is naïef.

Alle getuigenissen van de Titan Gel zijn meer vals dan “gefeliciteerd u bent de bezoeker 1.000.000.000 en u hebt gewonnen een iphone”.

Ieder van hen.

De beelden van de resultaten kunnen geretoucheerd worden, de getuigenissen kunnen vervalst worden.

Daarom laat ik met de Bathmate mijn resultaten van voor en na in video zien en geef ik ook echte getuigenissen in dit formaat.

De enige crème die kan helpen is een hormoon dat Dihydrotestosteron (DHT) bevat, omdat sommige DHT receptoren in het ledemaat zelfs na de adolescentie open blijven.

Maar nogmaals, als je niets anders doet, zoals oefeningen of het gebruik van tools, dan zie je helemaal geen resultaten.

Het is ook vermeldenswaard dat dit soort hormonale crèmes gevaarlijk zijn en het niet de moeite waard om met je endocriene systeem te spelen.

Hoewel een hormooncrème “onschadelijk” kan lijken door het simpele feit dat het een “pomadiet” is dat je op je lichaam aanbrengt, dringt het in feite door in de huid en bereikt het de bloedsomloop.

Er is niet veel verschil tussen hormooncrèmes en steroïden.

Uiteindelijk, als je je penis op een natuurlijke en ware manier wilt vergroten, houd je dan vast aan wat werkt: oefeningen en tools. Laat de zwaartekracht met natuurlijke crèmes uitdagen.

In de volgende video analyseerde hij de verkoopbrief van de Titan Gel (die jammer is, niet omdat het slecht ontworpen is, maar vanwege het gebrek aan ethiek en scrupules) 

Titan Gel

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Be the first to comment on "De waarheid over de Titangel: als het werkt, als het een misleiding is… Etc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*